Kunst, teater, museer og oplevelser
Kulturens Venner ApS
CVR 29 42 33 69
oplevkultur@gmail.com
Læs mere her 

København - netop nu 2018


Weekend 24. - 26. august: Kulturhavn festival - læs mere

Lørdag 18. august: Copenhagen Pride. Læs mere
Læs mere om København
AOK = Alt om København - kultur, mad og meget mere
Magasinet om København - gode artikler om byens rum og liv
Gamle København - på Facebook - flotte billeder og beskrivelser fra København før og nu
Lokale oplevelser i København
En gruppe studerende fra IT Universitet i København har udviklet et produkt MOTES med lokale nyheder i på Nørrebro. Det er en 5 kilometer lang gårute på Nørrebro og her hedder det "Know your BRO".
Projektet er udviklet i samarbejde med Københavns Kommune og skal inspirere danske og udenlandske turister til anderledes oplevelser. Man skal være i nærheden af seværdighederne for at kunne læse om dem.
Læs mere her 
 
Design Museum Danmark - Kunstindustrimuseet
Museet ligger i det tidligere Frederikshospital i Bredgade og har i 2017 var et rekordår med 288.000 besøge gæster. Stort tillykke.
Ud over selve den faste og aktuelle udstillinger tilbyder museet kurser for børn og voksne og koncerter. 
Mathias Bengtsson (designer) - ny udstilling med design fra det østlige Londons postindustrielle og internationale designmiljø. Læs mere
Museets hjemmeside

Kunstindustrimuseet i det tidligere
Frederiks Hospital i København
Vinter i Tivoli
Tivoli holder nu åbent i skolernes vinterferie fra 2. til 25. februar. Tivoli bliver omdannet til et fortryllende vinterrige med snemænd og mulighed for at spænde skøjterne på den nye skøjtebane. Læs mere 
Læs mere om Tivoli


 

Olsenbanden 50 år
Hvem kender ikke Olsen banden, som er elsket af alle generationer. Det er faktisk 50 år siden at den første film kom i biograferne. Derfor har Nordisk Film arrangeret en særudstilling om den populære og kære bande. Her kan du se de orginale effekter fra filmene, bl.a. Benny's og Yvonnes dagligstue.
Udstillingen har åben hver lørdag og søndag i hele 2018.
Åbningstid kl. 10-17. Læs mere her
 
Farao. Magtens ansigt
Særudstilling på Glyptoteket - udstilling netop nu.
Få et smugkig ind i magtstruktur, gudetlbedelse og hverdagsliv i oldtidens Ægypten, hvor faraoen herskede som en personificeret gud og ubestridt autoritet.
Læs mere
Louisiana -
som alle kunstinteresserede burde kende, det ligger jo flot ved Øreund. Louisiana afholder hele året flotte særudstillinger. Primo 2018 hedder de: "7 x RUM x TID" - "Being there" og "George Condo".
Se mere her  
Nationalmuseet
Kom og se hvad der skete i historien. Der kommer næsten hver dag genstande op  undergrunden, som er med til at levende gøre historien. Det er såkaldt Danefæ. Oplev de historiske perioder på Nationalmuseet.  Læs mere

Stemmer fra kolonierne
I 100-året for salget af De Vestindiske Øer (1917-2017) sætter Nationalmuseet på den danske kolonitid, fortalt af de mennesker som levede i den. Læs mere 

Louisiana i Nordsjælland
   
    Foto: Kulturens Venner og de omtalte museer og andre kultursteder.
 

Nyhedsbrev
Modtag sidste nytKulturens Venner ApS
CVR: 29 42 33 69
Tlf. 23 74 05 17