Kulturens Venner =  de bedste kulturoplevelser
 Opret gratis profil her og kom med
 Plus medlemskab - ubegrænset antal oplevelser
 
Facebook - synes godt om Kulturens Venner
 Tegn et Plus medlemskab og få ubegrænset antal 
 byvandring, omvisninger og ture.
 Klik på links og læs mere

 
Velkommen Omvisninger 
Byvandringer Kirker - kirkegårde Museer - slotte 
Kulturens Venner
CVR. 29 42 33 69
Tlf. 23 74 05 17
post@kulturensvenner.dk
Skriv - ring hvis du har spørgsmål
oplever tekniske fejl.
Siden fungerer ikke altid ved
iPad eller tablet.
Brug hellere en computer.
 
Kunstmuseer i
København og Nordsjælland
Indhold
Nyhedsmails fra munstmuseerne
Anmeldelse af enkelte udstillinger
 
 Titel  Kort beskrivelse  
"Buddha, barok og bryggeren" - afholdt på Glyoteket i 2012Ny udstilling "Buddha, Barok og Bryggeren" er en udstilling på Glyptoteket i København i perioden 2. marts til 15. maj 2012. Udstillingen giver et sjældent indblik i bryggerens ukendte samlinger. 
Arken - Klub Arkens nyhedsmailArken kunstmuseum blev grundlagt i 1993 og det er nu 20 år siden. Der har i årene været mange spændende kunstudstillinger. Klub Arken er museets kunstforening, læs deres nyhedsmails her. 
Arken Kunstmuseum: Carl Henning-Pedersen 100 årArken Kunstmuseum i Ishøj viser særudstilling om maleren Carl Henning Pedersen i anledning af 100-årsdagen. Særudstilling forår og sommer 2013 med 200 værker. 
Cisterne - video udstilling af Eva KochCisterne i Søndermarken særudstilling 2016 hedder "En drøm om frihed" af kunstner Eva Koch, et omfattende udstillingsprojekt om Den drøm om fred, hvor poetiske videoinstallationer betoner Cisternernes særegne rum. 
Designmuseum - Kunstindustrimuseet - sidste nye nyhedsmailsKunstindustrimuseet hedder nu "Designmuseum Danmark" og ligger i Bredgade i København. Et spændende museum med en fast samling møbler og kunsthåndværk. Læs deres nyhedsmail her.  
Det Kongelige Bibliotek - nyhedsmail marts 2016DKB - Det Kongelige Bibliotek og Diamanten har mange spændende aktiviteter i løbet af året og udsender en månedlig nyhedsmail. Kan du se nyhedsmailen her. 
Eremitageslottet genindviet efter restaureringEremitageslottet i Dyrehaven blev tirsdag 18. juni genindviet af Drinning Margrethe og Pris Henrik. Eremitageslottet blev opført i 1734-36 og er nu ført tilbage til det oprindelige udseende. 
Glyptoteket - nyhedsmailGlyptoteket er museum for fransk og dansk kunst 1850-1950, ægyptisk kunst og etruskisk kunst. Glyptoteket arrangerer særudstillinger hele året. Her ses det sidste nyhedsmail fra Glyptoteket.  
Kongelig kunst på ARoSARoS viser udstillingen "Pas de deux royal" om Dronningens og Prinsens individuelle kunstneriske evner. Oplev udstillingen på en rejse til kunstmuseer i Jylland. 
Louisiana nyhedsbrev - nyhedsmailKunstmuseet Louisiana i Humlebæk er et af Danmarks og Europas fornemste kunstmuseer med spændende udstillinger. Læs deres sidste nyhedsmail her. 
Nivaagaard Malerisamling - nyhedsmail marts 2016Nivaagaard Malerisamling i Holte udsender månedlig nyhedsmails, den kan du læse her. Her er marts måneds nyhedsmail. 
Ordrupgaard - nyhedsmailOrdrupgaard udstiller dansk og fransk kunst og afholder spændende særudstillinger. I 2016 er det "Hjemme hos Hammerhøj" og mesterværker af Monet. Læs deres nyhedsmail her.  
Ordrupgård - netop nu og tidligereOrdrupgaard har en stor samling Mary Cassatt (1844-1926) er en amerikansk impressionist omkring 1900-tallet, hun boede i Paris og ven med bl.a. Degas og Pissarro. Ordrupgaard viser hendes værker på en forårsudstilling 2013. 
Rundetårn - nyhedsmailRundetårn afholder skiftende udstillinger i Bibliotekssalen, som ligger oven over Trinitatis Kirke. Rundetårn er også Observatoriet hvor man kikker på stjernehimlen.  
SMK Statens Museum for kunst - sidste nyhedsmail 
Toulouse Lautrec - afholdt Statens Museum for Kunst 2011-2012Statens Museum for Kunst afholder en særudstilling med den franske maler og grafiker Toulouse Lautrec - udstilling vises 2011-2012. 
Vikingeudstilling - udstilling på Nationalmuseet 2013 Nationalmuseet i 2. halvår af 2013. Udstillinger om vikinger, flytning af Musikmuseet, Emmelie, vikingemarked etc.  
 

Nyhedsbrev
Modtag sidste nyt